Bez čoho sa nezaobíde fungujúci elektronický obchod - Šulik, Marek
Prieskum porovnávača cien Heureka.sk, podľa ktorého bolo v roku 2014 na Slovensku viac ako 7000 internetových obchodov. Faktory úspechu elektronického obchodu. Budovanie vzťahov so zákazníkmi. Optimalizácia vyhľadávača. Reklama a remarketing. Zamerať sa na použiteľnosť.