E-shopy preberajú štafetu - Angelovičová, Miriama
Nárast predaja produktov cez internet. Vysoká úroveň indexu spokojnosti s online nakupovaním. Vek zákazníkov. Najčastejšie nakupované produkty. Motivácie pre online nákup. Spôsoby doručenia tovaru.