Scheduling Based on the Critical Path Analysis - Gežík, Pavel, 1983-
CPM (Critical Path Metod) určuje najkratší čas pre uskutočnenie projektu. Plánovanie a spájanie príslušných pracovníkov a projektov na základe časovej vyťaženosti (algoritmy). Kalkulácie v MS Excel.