European Union Enlargement to the Western Balkans Applied to the Acapulco Typology of Agenda-setting: Focus on Montenegro, Serbia and FYROM Revisited - Čiderová, Denisa, 1977-
Stratégie rozširovania EÚ a podmienky pre prijatie: politické a ekonomické kritériá, bilaterálne vzťahy, regionálna spolupráca. Porovnanie vývoja vzťahov medzi rokmi 2013 a 2014. Úloha predsedníctva v Rade EÚ a Vyšehradskej štvorky v integrácii západného Balkánu.