Manažéri v MaSP a ich emocionálne schopnosti - Minárová, Martina
Emocionálna inteligencia ako významná súčasť kompetentnosti manažéra. Analýza úrovne emocionálnej inteligencie manažérov podľa Golemanových zložiek emocionálnej inteligencie.