Teórie a metódy rozvoja kritického a tvorivého myslenia v školskej edukácii - Manniová, Jolana
Pokračovanie článku o teóriách týkajúcich sa tvorivého myslenia v školskej edukácii. Hlavné znaky kreativity. Stratégie tvorivého vyučovania a konkrétne techniky.