Teórie a metódy rozvoja kritického a tvorivého myslenia v školskej edukácii - Manniová, Jolana
Dokončenie a článkov o teóriách týkajúcich sa tvorivého myslenia v školskej edukácii. Stratégia a metódy učenia a myslenia. Vytváranie kategórií a interpretovanie informácie.