Public Atitudes to GM Foods. The Balancing of Risks and Gains - Hudson, John
Faktory tvorby názoru verejnosti na geneticky modifikované potraviny. Sociánoekonomické faktory, vnímanie prirodzenosti produktu a vplyvu na životné prostredie a uprednostnenie cisgenézy pred transgenézou. Modelovanie postoja verejnosti k GM potravinám. Vedomosti, vedecké pozadie, vzdelanie rodičov a náboženstvo ako hlavné faktory pri tvorbe povedomia o GM potravinách.