Cost Analysis of Open VRP - Čičková, Zuzana, 1978-
Otvorený VRP - nepredpokladá sa s návratom vozidla do východiskového miesta (prenajaté vozidlo). Otvorený VRP model v slovenských regiónoch. Softvér GAMS