Predpoklady účinného využitia IKT v službách a ekonomické dôsledky - Benešová, Dana, 1958-
Vybavenosť podnikov cestovného ruchu internetovou infraštruktúrou a jej využitie podnikmi CR. Predpoklady účinného využitia IKT v službách. Skúmané podniky CR v SR zaznamenali v sledovanom období pokrok vo využívaní IKT a taktiež vo vybraných ekonomických ukazovateľoch akými boli tržby a pridaná hodnota.