Vplyv krízy na hospodárske vzťahy medzi EÚ a Áziou - Bittmannová, Bianka
Historický vývoj medziregionálnych vzťahov medzi Európou a Áziou. Dohoda EÚ-ASEAN o vzájomnej spolupráci podpísaná v roku 1980. Stretnutia ASEM (Asia-Europe meeting). Súčasné regionálne vzťahy medzi Európou a Áziou. Obchodné toky medzi EÚ a Áziou v rokoch 1995-2013. Priame zahraničné investície EÚ v Ázii v rokoch 2004-2012. Oficiálna rozvojová pomoc EÚ pre krajiny Ázie v rokoch 2004-2013. Vplyv krízy na vzťahy medzi EÚ a Áziou.