Reakční funkce a udržitelnost fiskální politiky - Pikhart, Zdeněk
Vymedzenie fiškálnej udržateľnosti a analýza stavu a vývoja dlhových ukazovateľov a odhad historickej reakčnej funkcie fiškálnej politiky v krajinách Európskej únie.