Netradičná menová politika a kvantitatívne uvolňovanie Centrálnej banky Japonska v rokoch 2001–2006 - Titze, Miroslav
Analýza vzájomných súvislostí netradičných opatrení BoJ medzi rokmi 2001-2006 z teoretického i praktického hľadiska, v kontexte celkového makroekonomického vývoja japonskej ekoénomiky.