Riešenie okružnej úlohy so zámerom zníženia emisií v leteckej doprave EÚ - Mieresová, Lucia
Plánovanie prepravy so zameraním na riešenie okružnej úlohy vzhľadom na zníženie emisií v leteckej doprave v EÚ. Konkrétne úlohy a spôsoby riešení.