Vývoj elektromobility na Slovensku - Šofranko, Michal
Využívanie elektrických vozidiel predstavuje významné zníženie hluku a emisií pochádzajúcich z dopravy s pozitívnym dopadom na zvyšovanie kvality života. Podmienky naštartovania postupného prechodu od spaľovacích motorov k novým efektívnejším technológiám.