Analýza zamestnanosti v cestovnom ruchu v trnavskom regióne - Fodranová, Iveta, 1959-
Politika cestovného ruchu má prierezový charakter, jej realizáciu ovplyvňujú aj politiky vo viacerých oblastiach. Výsledky dotazníkového prieskumu. Prehľad tržieb z cestovného ruchu na Slovensku za roky 2000 – 2013. Platobná bilancia cestovného ruchu Slovenskej republiky za roky 2009 – 2013. Počet zamestnaných ľudí v ubytovacích a stravovacích službách za roky 2008 – 2013.