Analýza formálneho vzdelávania v cestovnom ruchu - Fodranová, Iveta, 1959-
Miera uplatniteľnosti absolventov odboru cestovný ruch v praxi. Postavenie Slovenska v porovnaní s krajinami V4 vzhľadom na formálne vzdelávanie v cestovnom ruchu