Prístup ČĽR k medzinárodnoprávnej ochrane investícií - Brocková, Katarína, 1976-
Postoj Číny k medzinárodnoprávnej ochrane zahraničných investícií. Zásadné zmeny vo formulácii štandardov ochrany zahraničných investícií v zmysle rozšírenia regulačných právomocí hostiteľského štátu. Rastúca ochota Číny liberalizovať svoj investičný režim.