Využitie mediácie v komunitných sporoch v obciach - Swanová, Beata
Popis rôznych druhov sporov, kde môžu spolupracovať obce s mediátormi v zmysle zákona č. 420/2004 Z.z. o mediácii a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.