Trendy vo vývoji sociálnych výdavkov štátov EÚ v nadväznosti na svetovú hospodársku krízu - Vašková, Miriama
Teoretický pohľad na úlohu redistribučnej politiky štátu. Trendy vo vývoji výdavkov na sociálne benefity. Priemerná úroveň výdavkov na sociálne benefity v štátoch EÚ v rokoch 2003-2007. Ekonomická kríza a úroveň výdavkov na sociálne benefity v štátoch EÚ v roku 2009. Relatívna medziročná zmena výdavkov na sociálne benefity v štátoch EÚ v roku 2009. Absolútna medziročná zmena výdavkov na sociálne benefity v štátoch EÚ v roku 2010. Úroveň výdavkov na sociálne benefity v štátoch EÚ v roku 2013.