Možné dôsledky globálnych klimatických zmien na vývoj trhu cestovného ruchu - Litomerický, Juraj
Globálne problémy - globálne otepľovanie, skleníkový efekt, topenie ľadovcov, znečisťovanie ovzdušia, úbytok koralov, dezertifikácia. Ďalšie globálne problémy postihujúce ľudí. Dopady globálnych problémov na cestovný ruch. Možné riešenia globálnych problémov.