Starostlivosť o pracovníkov v koncepcii riadenia ľudských zdrojov - Kočíková, Elza
Možnosti zlepšovania procesov využitím potenciálu vzájomných ľudských vzťahov pre skvalitnenie výkonu zamestnancov z pohľadu kvality vo vybranej organizácii.