Podpora zamestnanosti a Slovensku - Nováčková, Daniela
Štátna pomoc je jedným z ekonomických nástrojov, ktorý pomáha vytváraniu nových pracovných miest a zamestnávaniu znevýhodnených osôb na trhu práce. Analýza aktuálnej problematikyu týkajúcej sa podmienok poskytovania štátnej pomoci v oblasti zamestnávania na Slovensku.