Transferové oceňovanie pre tuzemské závislé osoby od roku 2015 - Seneši, Norbert
Rozšírenie transferového oceňovania na všetky závislé osoby od roku 2015. Povinnosti a práva závislých osôb v súvislosti s transferovým oceňovaním.