Firmy majú podnikať a produkovať, nie úradovať minister hospodárstva V. Hudák chce odbúravať administratívnu záťaž - Filin, Juraj
Rozhovor s ministrom hospodárstva Vazilom Hudákom, o zlepšení podnikateľského prostredia a inovatívneho podnikania na Slovensku.