<The> Gini Coefficient in Poland in the division according to chosen features in 2007-2013 with reference to the Slovak Republic - Iwacewicz-Orlowska, Anna
Analýza nerovnosti v distribúcii čistého príjmu použitím Ginniho koeficientu. Analýza domácností na základe ukazovateľov: sociálno-ekonomická skupina, úroveň (trieda) mesta, počet obyvateľov domácnosti a lokácia domácnosti v regióne.