Poplatok za komunálne odpady na východnom Slovensku - Bosák, Martin, 1967-
Analýza systému separovaného zberu v rámci Košického kraja. Analýza výšky poplatku. Analýza systému separovaného zberu v rámci Prešovského kraja. Analýza výšky poplatku v tomto kraji. Vyhodnotenie výšky poplatkov v obidvoch krajoch.