Krízová komunikácia v potravinárskom podniku - Loydlová, Miroslava
Postavenie a úloha krízovej komunikácie v podniku. Pojem kríza z aspektu marketingovej komunikácie – predovšetkým z pohľadu PR, obsah a podstata krízovej komunikácie. Poznatky sú aplikované na podmienky podnikov pôsobiacich v potravinárskom odvetví. Návrh krízového komunikačného manuálu.