Účtovníctvo ako súčasť ekonomických vied - Juhászová, Zuzana, 1970-
Účtovníctvo ako báza ekonomických pojmov. Pojmy z účtovnej terminológie, ktoré sa najčastejšie používajú v ekonomických vedných disciplínách.