Innovációs tevékenység vizsgálata a Komáromi járás kis- és középvállalatainál - Korcsmáros, Enikö
Inovačné aktivity malých a stredných podnikov. Inovačná stratéga MSP. Prieskum inovačných aktivít malých a stredných podnikov v Komárňanskom okrese.