[Géoéconomie-géopolitique 2015. Images économiques du monde] - Čiderová, Denisa, 1977-
Recenzia na publikáciu Géoéconomie-géopolitique, ktorá je výsledkom tímu výskumníkov pôsobiacich na prestížnych univerzitách, výskumných ústavoch či v konzultačnej praxi, ktorá vychádza najmä z databáz prestížnych medzinárodných organizácií (Svetová banka, MMF, WTO, UNCTAD, UNDP, FAO, ILO, a i.), vyznačuje sa vysokou aktuálnosťou. Štruktúrovaná je do štyroch kapitol.