Skladové procesy si raději necháme "doma" - Novotný, Radek
Internetový obchod a spoľahlivé a rýchle logistické procesy. Logistika vo vlastnej réžii e-shopov. Rozvoz tovaru kuriérskymi firmami. Alternatívne formy doručovania - balíkomaty a siete výdajní. Budúcnosť balíkomatov. Komunikácia so zákazníkom. Rýchle doručenie.