Podnikateľská gramotnosť pre HR v novej ekonomike - Moore, Ken
Manažment v oblasti HR a riešenie problémov v multidisciplinárnom prostredí. Strategické a operatívne HR. Prehĺbenie pozornosti HR manažérov v podnikateľských veciach a v udržiavaní pracovných miest.