Nové trendy v oblasti komunikácie spoločnosti Martinus.sk so zákazníkom - Potisková, Ingrid
Teoretické poznatky týkajúce sa komunikácie a nových trendov, ktoré sa v súčasnosti v komunikácii obchodných spoločností so zákazníkom objavujú. Zistenie postoja zákazníkov k danej problematike na konkrétnom príklade obchodnej spoločnosti Martinus.sk. Práca sa zaoberala zistením toho, ako vnímajú a hodnotia zákazníci nové trendy, ktoré sú v súčasnosti využívané a či ich tieto trendy ovplyvňujú pri nákupe.