Nebezchybnosť digitálnej komunikácie a čo s ňou - Reháková, Helena
Sociálne siete a ich využitie v digitálnej komunikácii. Dôsledky anonymity a vnímanie ľudí na sociálnych sieťach. Reagovanie a overovanie si predpokladov. Štyri dohody v digitálnej praxi.