Zdanenie luxusu - Brnová, Miroslava
Úprava v zákone o dani z príjmov týkajúca sa využívania majetku na podnikanie. Jednou z hlavných úprav obmedzujúcich daňové výdavky bolo schválenie tzv. zdanenia luxusu. Ilustračné príklady.