Manažérske a finančné účtovníctvo - Poniščiaková, Oľga
Stručný historický vývoj a prvé náznaky rozvoja manažérskeho a finančného účtovníctva. Metódy , ktoré využíva manažérske účtovníctvo. Charakteristické vlastnosti informácií, ktoré finančné účtovníctvo poskytuje.