Železnodorožnyj transport v Slovakii: problemy bezopasnosti i ekologii - Gonda, Vladimír
Bezpečnosť dopravy. Doprava a životné prostredie. Problémy v osobnej železničnej doprave. Ciele v železničnej doprave. Kombinovaná preprava.