Co očekávat od dokončení Evropské hospodářské a měnové unie? - Procházka, Petr
Projekt dokončenia hospodárskej a menovej únie (HMU), ktorý sa primárne zameriava na eurozónu, ale je otvorený všetkým členom Európskej únie. Európsky mechanizmus stability (ESM), jednotný fond pre riešenie kríz (SRF) a dohoda na spoločnom systéme poistenia vkladov (EDIS). Teoretický koncept integrácie a európska realita.