Predzmluvné vzťahy v pracovnom práve - Mrukviová Tomiová, Sandra
Predzmluvné vzťahy, ktoré predchádzajú uzatvoreniu pracovnej zmluvy. Informačná povinnosť v rámci predzmluvných vzťahov. Diskriminácia, antidiskriminačný zákon.