Pracovnoprávna zodpovednosť a jej druhy - Hrtánek, Ladislav
Pracovnoprávna zodpovednosť nastupuje vtedy, keď zamestnanec alebo zamestnávateľ poruší svoje právne povinnosti tým, že koná v rozpore s platným právom alebo nekoná, hoci konať mal. Druhy právnej zodpovednosti, sankcie, ktoré hrozia. Kedy dôjde k protiprávnemu konaniu.