Čína - jaká bude budoucnost druhé největší ekonomiky světa? - Mokráš, Luboš
Čína sa stáva pre svoju silnú investičnú aktivitu vysoko atraktívnym trhom pre výrobcov najrôznejších strojov, zariadení a výrobných celkov. Rast bohatstva Číňanov ako najvýznamnejšie exportné teritórium.