"Coaching" na pracovisku - Slaninková, Katarína
Koučing, koučovanie - definícia a história. Typy koučingu. Koučing na pracovisku, prečo je dôležitý. Koučovanie je povolanie. Dôležité vlastnosti kouča. Metódy a techniky koučovania. Grow model.