Znalosti a ich riadenie v modernom podniku - Šukalová, Viera
Zásadná zmena súčasnej doby - prechod od industriálnej spoločnosti k znalostnej s odbormi s vysokým podielom znalostí, inovácií, kvalifikovanej práce. Manažment znalostí. Hlavný problém riadenia znalostí.