Ako vybudovať dobrý tím - Jakubíková, Monika
Pracovné tímy. Dôvody nefunkčnosti tímov. Ako sa vyvíja pracovný tím. Tímové roly. Tímová synergia. Mať funkčný pracovný tím je pre každú firmu obrovským prínosom.