Náborový proces: jak skutečná je osobnost? - Hryciow, Marek
Prvý dojem pri náborovom procese. Osobnosť uchádzača a predpoklady pre výkon profesie. Súvislosti a kontext. Všemohúce assessment centrum. Majstri vo vytváraní pozitívneho dojmu. Ako zabezpečiť čo najvyššiu objektívnosť.