Vyšší engagement snižuje v týmech fluktuaci - Hanuš, David
Myšlienka vytvoriť diagnostický nástroj na zisťovanie employee engagementu. Spolupráca firmy Tres consulting a Katedry psychológie PEF České zemědělské univerzity. Prieskum, ktorý meral štyri úrovne engagementu: istota a dôvera, za jeden povraz, pôsobím a rozvíjam sa, vytváram hodnoty. Hlavné zistenia prieskumu. Ako sú na tom manažéri.