Daňové zvýhodnenie výskumu a vývoja v ČR a SR - Baštincová, Anna
Daňová podpora výskumu a vývoja v Českej republike. Podmienky a výška daňového zvýhodnenia obsiahnuté v zákone o daniach z príjmov. Daňová podpora výskumu a vývoja v Slovenskej republike.