Využitie matematiky pri práci mzdového účtovníka - Juhászová, Zuzana, 1970-
Mzda z pohľadu matematiky. Zložky hrubého príjmu. Odpočítanie dane z príjmov. Rovnica na určenie čistej mzdy. Mzdová problematika riešená v medzinárodných štandardoch finančného vykazovania - IAS 19 Zamestnanecké požitky.