Uplatňovanie zásady opatrnosti v účtovníctve rozpočtových organizácií, príspevkových organizácií a obcí - Kovalčíková, Antónia
Rezervy a opravné položky v kontexte zákona o účtovníctve. Zmeny ako dôsledok procesu novelizácie zákona o účtovníctve v SR od roku 2003 doteraz.